Cautare

3591 de rezultate pentru "rom telekom financiar nr telefon" (3.31 secunde)
Aceasta este concluzia la care au ajuns participantii la masa rotunda de dezbatere care a avut loc in prima zi a Forumului Financiar Central si Sud-Est European.
Fermierii doljeni au solicitat anul acesta sprijin financiar pentru aproximativ 130.000 de bovine, ovine si caprine, cu 20% mai multe decat in 2008. ... In caz contrar, risca pierderea sprijinului financiar.
27 de cereri de acordare a sprijinului financiar din bugetul statului pentru activitatile din sectorul zootehnic au fost aprobate de reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj.
Celebrul economist este invitatul special al editiei din acest an a Forumului Financiar de la Bucuresti Nouriel Roubini, economistul care a estimat cu acuratete magnitudinea crizei financiare globale, vine in Romania, in perioada 24-26 mai 2010, la invitatia Forum Invest.
Firmele doljene mai au la dispozitie doar doua zile pentru a solicita sprijin financiar nerambursabil prin Schemele de ajutor de stat si de minimis.
Doljenii cer sprijin financiar pentru peste 440.000 de hectare de terenuri cultivate. ... Judetul Dolj se afla pe primele locuri in tara, atat in ce priveste numarul de cereri, cat si suprafata pentru care se solicita sprijin financiar. ... Din octombrie, cultivatorii vor primi prima transa din sprijinul financiar.
Ziarul Financiar: ... Romania, pe locul 8 in lume in functie de efortul financiar pentru a cumpara un litru de carburant Romania are cea mai ieftina benzina din Uniunea Europeana, arata statisticile publicate pe data de 11.02.2013 de catre Comisia Europeana.
Starea de sanatate ii sustine, numai ca financiar au de asteptat pana vor primi primele gratificatii. ... Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar.
Abia pe la 45 de ani devii cu adevarat independenta si stabila financiar, ba chiar ai sanse de castiguri frumoase. ... Esti ambitios si capabil si consideri o obligatie de onoare sa fii independent financiar.
In plan financiar, sansa e de partea lor dupa 24 aprilie. ... In plan financiar, sansa e de partea lor in ultima parte a lunii. ... In plan financiar, Saturn retrograd complica situatia: ... Pestii au parte de provocari in plan financiar.
Din punct de vedere financiar ai parte de o revenire si vei investi mai mult Dragoste: ... Financiar nu stai foarte bine, cheltuielile din trecut se vor resimtii abia acum Dragoste: ... Financiar esti mai bine fata de perioada trecuta, dar fii mai chibzuit Dragoste:
Galatasaray pastreaza sanse reale de calificare in sferturile Ligii, dupa 1-1 cu Chelsea la Istanbul, dar asta n-a fost singura veste buna pentru cei peste 50.000 de turci care au umplut aseara tribunele stadionului Turk Telekom Arena.
Este vorba de domenii de maxima importanta pentru viitorul tarii, a tinut sa sublinieze Thomas Sattelberger de la Deutsche Telekom.
Antwerp Giants (Belgia), Keravnos Nicosia (Cipru), Armia Tblisi (Georgia), Khimik Yuzhny (Ucraina), CSU Ploiesti, Krasnye Krylia Samara (Rusia), BC Minsk 2006 (Belarus), Krka Novo Mesto (Slovenia), BC Timisoara, Norrkoping Dolphins (Suedia), BCMU Pitesti, Okapi Aalstar (Belgia), Belfius Mons-Hainaut (Belgia), Paris Levallois (Franta), BK Ventspils (Letonia), Pinar Karsiyaka (Turcia), ETHA Engomi Nicosia (Cipru), SLUC Nancy (Franta), EWE Baskets Oldenburg (Germania), Sodertalje BBK (Suedia), Fortress-Lami Ved Kormend (Ungaria), Szolnoki Olaj (Ungaria), Gravelines Dunkerque (Franta), Tampereen Pyrinto (Finlanda), Hapoel Holon (Israel), Telekom Baskets Bonn (Germania), JDA Dijon (FRA),University Tartu (EST).
Meciul va fi in direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport si Look Sport. Departajate de 6 locuri si 3 puncte, FCSB si Dunarea se vor afla pentru prima oara fata in fata cu aceste denumiri.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
Toate meciurile sunt transmise pe DigiSport1, Telekom Sport 1 si Look+
Consortiul condus de Telekom Malaysia si format din alte 16 companii a inmanat proiectul celor de la Alcatel-Lucent si NEC care se vor ocupa de instalarea fibrei.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: ... www.metalheadmeeting.com www.facebook.com/MetalheadMeeting Arenele Romane - Strada Cutitul de Argint nr.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
google-analytics.com